Rakennusautomaation edelläkävijä

Uskomme, että älykäs kiinteistö pääsee vähemmällä

DDC-Tekniikka on suomalainen rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää.

Tarjoamme urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnittelupalveluita vaativiinkin kohteisiin. Historiamme aikana olemme urakoineet jo yli 700 kohdetta kouluista ja päiväkodeista teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin ja sairaaloihin. Meidät on pitkään tunnettu laadukkaasta tekemisestä sekä palvelualttiudestamme, emmekä tingi tästä tulevaisuudessakaan.

Yrityksen juuret ovat Tampereella, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

DDC-Tekniikka Oy

Olemme kotimainen, vakavarainen perheyritys, jonka tarina sai alkunsa 1990-luvun alussa. Vuonna 2020 DDC:lle myönnettiin Setin talotekniikkasertifikaatti laadukkaasta työstä ensimmäisenä rakennusautomaatioalan yrityksenä Suomessa.

0 M€
Liikevaihto (2022)
Työllistämme 0
Ammattilaista
0 Kohteen
Urakointi kokemus

Arvomme

Rakennusalalla muutos on pysyvää. Työmailla ja toimiston arjessa meidät tunnetaan kolmesta asiasta, jotka tekevät meistä luottokumppanin alamme vauhdikkaassa arjessa.

Ylpeys

Lähes kaikilla työntekijöillämme on vähintään 50 projektin kokemus, ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Voimme joka kerta seistä työmme takana.

Aitous

Olemme rehellinen ja luotettava kumppani, joka tekee mitä lupaa. Laitevalmistajista riippumattomana urakoitsijana etsimme asiakkaalle aidosti parhaat ratkaisut ja järjestelmät.

Joustavuus

Teemme hommia niin pitkään, että järjestelmät toimivat. Olemme apuna tiukan paikan tullen ja pystymme tarvittaessa tekemään muutoksia nopeastikin kesken urakan.

DDC-Tekniikka

Työntekijätarinat