DDC-Tekniikka on suomalainen rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää.

Tarjoamme urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnittelupalveluita vaativiinkin kohteisiin. Historiamme aikana olemme urakoineet jo lähes 500 kohdetta kouluista ja päiväkodeista teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin ja sairaaloihin. Meidät on pitkään tunnettu laadukkaasta tekemisestä sekä palvelualttiudestamme, emmekä tingi tästä tulevaisuudessakaan.

Yrityksen juuret ovat Tampereella, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

DDC-Tekniikka Oy

 

Olemme kotimainen, vakavarainen perheyritys, jonka tarina sai alkunsa 1990-luvun alussa. Vuonna 2020 DDC:lle myönnettiin Setin talotekniikkasertifikaatti laadukkaasta työstä ensimmäisenä rakennusautomaatioalan yrityksenä Suomessa.

 

2,2 M€ liikevaihto (2020)
Työllistämme 9 ammattilaista
≈500 kohteen urakointikokemus

Arvomme

Rakennusalalla muutos on pysyvää. Työmailla ja toimiston arjessa meidät tunnetaan kolmesta asiasta, jotka tekevät meistä luottokumppanin alamme vauhdikkaassa arjessa.

Ylpeys

Lähes kaikilla työntekijöillämme on vähintään 50 projektin kokemus, ja olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Voimme joka kerta seistä työmme takana.

Aitous

Olemme rehellinen ja luotettava kumppani, joka tekee mitä lupaa. Laitevalmistajista riippumattomana urakoitsijana etsimme asiakkaalle aidosti parhaat ratkaisut ja järjestelmät.

Joustavuus

Teemme hommia niin pitkään, että järjestelmät toimivat. Olemme apuna tiukan paikan tullen ja pystymme tarvittaessa tekemään muutoksia nopeastikin kesken urakan.

Seuraa meitä:

 

 

DDC-Tekniikka

1992

Firma perustettiin

Nykyinen hallituksen puheenjohtaja Tapani Leinonen perusti rakennusautomaatioalan yritys DDC-Tekniikan. Yritys kirjattiin kaupparekisteriin loppuvuodesta 1991, ja toiminta käynnistyi virallisesti vuonna 1992. Aikaisemman työuransa Tapani oli tehnyt muun muassa Honeywellillä ja Consensiolla. Lue lisää DDC:n alkuajoista. 

1994

Ensimmäiset suuret urakat

Aloitimme Etelä-Suomen lennonvarmistuskeskuksen sekä Pirkkalan lentoaseman rakennusautomaatiourakat.

1995

Anne aloitti hommat

Ensimmäisenä työntekijänä taloon tuli yksi nykyisistä omistajista, Anne Liukkonen. Anne tunnetaan laajalti automaatioalan konkarina, joka ratkaisee asiakkaiden kinkkisimmätkin ongelmat. Lue lisää.

2000

Tasaista kasvua

2000-luvun alussa DDC-Tekniikka kasvoi viisihenkiseksi ja hyvin rullaavaksi yritykseksi. Urakoita ja huoltotöitä tehtiin laidasta laitaan, niin isoja toimistokiinteistöjä kuin pieniä kerrostalojakin.

2008

Siemen menestykselle kylvetty JIS-Automationin kanssa

DDC-Tekniikan ja vankan aseman saavuttaneen JIS-Automationin yhteistyö alkoi kymmenisen vuotta sitten vuonna 2008. Tuolloin DDC-Tekniikka valmisti vielä alakeskuksensa itse, ja automaatio- ja sähköalan yritys JIS päätyi auttamaan keskusvalmistuksessa suuremman tilauksen yhteydessä. Lue lisää täältä.

2017

Sukupolvenvaihdos

Tapsan poika, Jussi Leinonen aloitti yrityksen toimitusjohtajana. Jussi on vuodesta 2011 lähtien ollut yrityksen toiminnassa mukana, aluksi asentajana ja myöhemmin myynti- ja kehityshommissa. Samana vuonna DDC-Tekniikka vaihtoi myös nimensä nykyiseen alkuperäisestä Tampereen DDC-Tekniikasta.

2019

Yhä haastavampia urakoita

Urakoimme DDC:n historian toistaiseksi suurimpia projekteja mm. Taysilla ja Kalaneuvoksella.

2020

Uusi toimisto Pirkkalaan

Yrityksen uusi toimipiste valmistui Pirkkalaan. Näppärästi ohitustien varrelta löytyvässä rakennuksessa on kasvavalle porukallemme työtiloja kahdessa kerroksessa. Lue lisää.

Jari Mäenpäällä tuli 20 vuotta täyteen DDC:llä

Työmaita pitkään kiertänyt ammattilainen on nähnyt alan muutoksen.

Jo yli 300 yhteistä projektia JIS-Automationin kanssa

Menestyksekkään yhteistyön takana on molemminpuolinen luottamus.