DDC-Tekniikka on rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää.

Tarjoamme urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnittelupalveluita vaativiinkin kohteisiin. Yrityksemme kivijalka on sitoutunut ja palvelualtis henkilöstö, jonka ammattitaidolla olemme urakoineet jo lähes 500 kohdetta. Olemme erinomainen sekoitus kokemusta, nuorekkuutta sekä kokeilemisen intoa. Meidät on pitkään tunnettu laadukkaasta tekemisestä sekä palvelualttiudestamme, emmekä tingi tästä tulevaisuudessakaan.

DDC-Tekniikan juuret ovat Tampereella, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

 

 

DDC-Tekniikka

1991

Firma perustettiin

Nykyinen hallituksen puheenjohtaja ja suurin omistaja Tapani Leinonen perusti rakennusautomaatioalan yrityksen DDC-Tekniikan. Aikaisemman työuransa Tapani oli tehnyt muun muassa Honeywellillä ja Consensiolla. Lue lisää DDC:n alkuajoista. 

1994

Ensimmäiset suuret urakat

Aloitimme Etelä-Suomen lennonvarmistuskeskuksen sekä Pirkkalan lentoaseman rakennusautomaatiourakat.

1995

Anne aloitti hommat

Ensimmäisenä työntekijänä taloon tuli yksi nykyisistä omistajista, Anne Liukkonen. Anne tunnetaan Tampereella ja Hämeenlinnassa automaatioalan kovimpana työntekijänä, joka löytää ratkaisun kinkkisimpiinkin ongelmiin.

2000

Tasaista kasvua

2000-luvun alussa DDC-Tekniikka kasvoi viisihenkiseksi ja hyvin rullaavaksi yritykseksi. Urakoita ja huoltotöitä tehtiin laidasta laitaan, niin isoja toimistokiinteistöjä kuin pieniä kerrostalojakin.

2008

Siemen menestykselle kylvetty JIS-Automationin kanssa

DDC-Tekniikan ja vankan aseman saavuttaneen JIS-Automationin yhteistyö alkoi kymmenisen vuotta sitten vuonna 2008. Tuolloin DDC-Tekniikka valmisti vielä alakeskuksensa itse, ja automaatio- ja sähköalan yritys JIS päätyi auttamaan keskusvalmistuksessa suuremman tilauksen yhteydessä. Lue lisää täältä.

2017

Sukupolven vaihdos

Tapsan poika, Jussi Leinonen aloitti yrityksen toimitusjohtajana. Jussi on vuodesta 2011 lähtien ollut yrityksen toiminnassa mukana, aluksi asentajana ja myöhemmin myynti- ja kehityshommissa. Samana vuonna DDC-Tekniikka vaihtoi myös nimensä nykyiseen alkuperäisestä Tampereen DDC-Tekniikasta.

2019

Yhä haastavampia urakoita

DDC:n historian mielenkiintoisin vuosi tähän asti. Vuosi tarjosi isoja projekteja, mm. Taysilla ja Kalaneuvoksella.

Jari Mäenpäällä tuli 20 vuotta täyteen DDC:llä

Työmaita pitkään kiertänyt ammattilainen on nähnyt alan muutoksen.

Jo yli 300 yhteistä projektia JIS-Automationin kanssa

Menestyksekkään yhteistyön takana on molemminpuolinen luottamus.