RAU-suunnittelu

Suunnittelu ja toteutus saman katon alta

Urakoinnin ohella DDC-Tekniikka tekee kiinteistöihin rakennusautomatiikkasuunnitelmia. Tiedon kulku ja toiminta työmaalla helpottuvat sekä nopeutuvat, kun koko projektin suunnittelun ja toteutuksen hoitaa yksi osapuoli.

Rakennusautomaatiojärjestelmät eroavat toisistaan jonkin verran. Kun kiinteistön automatiikka suunnitellaan kunkin järjestelmän vahvuuksia hyödyntäen, ratkaisut ovat kustannustehokkaampia ja hyödyntävät sen hetken parhaimpia teknologioita.

Me DDC-Tekniikalla etsimme asiakkaalle aidosti parhaat rakennusautomaatioratkaisut ja -järjestelmät, timanttinen palveluasenne ja helppo tavoitettavuus edellä.

Perusteellisen suunnittelun lisäksi väkemme hoitaa rakennusautomaatiojärjestelmien asennuksen, käyttöönoton ja huollon.

DDC-Tekniikan järjestelmät:

Schneider-Electricin Ecotstruxure

Olemme Schneider-Electricin sertifioitu partneri. Toteutamme Ecostruxurella projekteja mm. sairaala- ja elintarviketuotantoympäristöihin.

Siemens Desigo

Olemme Siemensin Gold-tason kumppani. Siemensin Desigo-järjestelmällä kykenemme toteuttamaan vaativimmatkin kohteet ja hyödyntämään esimerkiksi virtuaalivoimalaitospalveluita.

Fidelix

Fidelix sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olemme historiamme aikana urakoineet yli 200 Fidelix-kohdetta.

Kiinnostuitko suunnittelupalvelustamme?

Tutustu myös muihin palveluihimme

Ajankohtaiset artikkelit

Rakennusautomaatiossa ratkaisuja on yhtä paljon kuin rakennuksia

Energia-asiantuntijana työskentelevä Ilkka Kasari on valmistunut energiatekniikan diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta (LUT) vuonna 2012. Energia- ja LVI-tausta on tullut hänelle ikään kuin verenperintönä: 11-12-vuotiaana Kasari oli ensimmäisessä kesätyössään isänsä maalämpö- ja lattialämmitysyrityksessä, ja kokemus ohjasi hänet suuntautumaan alalle.

Lue lisää »