Meille hommiin?

Hae mukaan rakennusautomaation huipputekijäksi

Pidämme jatkuvasti silmät ja korvat auki automaatioalan ammattilaisille. Meillä saat reilun palkan työstäsi, äänesi kuuluviin ja vapauden työskennellä ilman turhaa pomotusta mutta tarvitsemallasi tuella. Työt sisältävät ohjelmointia oman toimiston rauhassa, vierailuja rakennustyömaiden vilskeessä ja asiakkaiden huoltohenkilökunnan kouluttamista. Viime aikoina olemme olleet mukana rakentamassa mm. uutta toimistokorttelia Tampereen keskustaan, Sastamalan Prismaa ja uusia tiloja Finlaysonin alueelle.

Tarjoamme: 

  • Vakituisen työsuhteen ja reilun palkan
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtunteihin ja työaikoihin sekä työntekijöiden vapaa-aikaa arvostavan työkulttuurin
  • Oman työpisteen ja etätyömahdollisuuden 
  • Vastuullisen tehtävän älykkäiden kiinteistöjen parissa useilla eri automaatiojärjestelmillä
  • Kasvavan perheyrityksen matalan hierarkian
  • Työntekijöihin panostavan työnantajan: Sairauspoissaololukumme ovat alhaisia, eikä yrityksessämme ole sattunut yhtään työtapaturmaa yli kymmeneen vuoteen. Työsuhteet meillä ovat pitkiä, ja työntekijät saavat yhdessä valita työsuhde-etunsa.

 

Jos kiinnostuit työpaikasta meillä, voit unohtaa CV:n ja hakemuskirjeiden kirjoittamisen. Täytä alla oleva lomake, otamme sinuun yhteyttä ja tutustutaan lisää – ilman sitoumuksia tai pitkiä hakuprosesseja.

Hae tästä!

Työnantajalupauksemme

Välitämme työntekijöistämme

Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme reilua palkkaa.

Kasvatamme asiantuntemusta

Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita

Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Lue työntekijöidemme kokemuksia:

Projektinhoitaja Ville Marjamäki

"DDC:llä puhalletaan yhteen hiileen. Olen kokenut, että aina saa kysyä eikä tunnu siltä että vaivaa muita. Tehdään näitä hommia yhdessä."

Projektipäällikkö Anne Liukkonen

”Mitä enemmän ymmärtää rakennuksen muistakin toiminnoista, kuten sähköstä, ilmasta ja vedestä, aina parempi. Tämä on hirveän monipuolista, ja pitää olla innokas oppimaan uusia pieniä asioita jatkuvasti.”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi

"Tällä hetkellä meillä on tosi hyvä eteenpäin katsomisen meininki. On helppo tehdä töitä samanhenkisessä porukassa ja mukavassa työyhteisössä."

Opiskelijat

Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

Jos rakennusautomaatioala kiinnostaa, tutustu maksuttomaan Rakennusautomaation ABC -oppaaseen.

Oppaan tilauslomake.

Ajankohtaiset artikkelit