Meille hommiin?

Hae mukaan rakennusautomaation huipputekijäksi

Pidämme jatkuvasti silmät ja korvat auki automaatioalan ammattilaisille. Meillä saat reilun palkan työstäsi, äänesi kuuluviin ja vapauden työskennellä ilman turhaa pomotusta mutta tarvitsemallasi tuella.

Projektipäällikön paikka auki

Haemme nyt Pirkkalaan vakituiseen tehtävään projektipäällikköä.

Tehtävässäsi olet avainroolissa tehdessämme kiinteistöistä älykkäitä. Projektipäällikkönä olet vastuussa erilaisten rakennusautomaatiourakoiden toteuttamisesta, projektinhallinnasta ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa. Projektit voivat olla niin uudiskohteita kuin saneerauksiakin. Viime aikoina olemme urakoineet muun muassa Taysilla, Hämeenlinnan naisvankilassa ja Kalaneuvoksella.

Mitä edellytämme:

  • vankkaa kokemusta rakennusalalta talotekniikan tai rakennusautomaation urakoinnista
  • erinomaisia tiimi- ja yhteistyötaitoja
  • kykyä pitää monta rautaa tulessa samaan aikaan
  • vahvaa suullisen ja kirjallisen viestinnän osaamista

Mitä tarjoamme:

  • reilun palkan
  • vastuullisen tehtävän älykkäiden kiinteistöjen parissa
  • kasvavan perheyrityksen matalan hierarkian
  • työntekijöihin panostavan työnantajan

 

Jos täytät edellä mainitut kriteerit, voit unohtaa CV:n ja hakemuskirjeiden kirjoittamisen. Otamme sinuun yhteyttä ja tutustutaan lisää – ilman sitoumuksia tai pitkiä hakuprosesseja.

Hae tästä!

Työnantajalupauksemme

Välitämme työntekijöistämme

Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme reilua palkkaa.

Kasvatamme asiantuntemusta

Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita

Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Lue työntekijöidemme kokemuksia:

Projektinhoitaja Pauliina Rauste

"Keskeneräiset opinnot eivät ole välttämättä este töihin hakemiselle. Suurin merkitys on omalla asenteella."

Projektipäällikkö Anne Liukkonen

”Mitä enemmän ymmärtää rakennuksen muistakin toiminnoista, kuten sähköstä, ilmasta ja vedestä, aina parempi. Tämä on hirveän monipuolista, ja pitää olla innokas oppimaan uusia pieniä asioita jatkuvasti.”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi

"Tällä hetkellä meillä on tosi hyvä eteenpäin katsomisen meininki. On helppo tehdä töitä samanhenkisessä porukassa ja mukavassa työyhteisössä."

Opiskelijat

Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

Ajankohtaiset artikkelit

DDC-Tekniikalle myönnettiin TT-sertifikaatti

Talotekniikka-alan yrityksille suunnattu TT-sertifikaatti on myönnetty ensimmäistä kertaa rakennusautomaatiourakointiin keskittyvälle yritykselle. Sertifikaatin saa yli 50 prosentin kasvua tekevä tamperelaisyritys DDC-Tekniikka Oy. ”TT-sertifikaatin avulla pienelläkin urakoitsijalla

Lue lisää »