Meille hommiin?

Hae mukaan rakennusautomaation huipputekijäksi

Pidämme jatkuvasti silmät ja korvat auki automaatioalan ammattilaisille. Meillä saat reilun palkan työstäsi, äänesi kuuluviin ja vapauden työskennellä ilman turhaa pomotusta mutta tarvitsemallasi tuella. Työt sisältävät ohjelmointia oman toimiston rauhassa, vierailuja rakennustyömaiden vilskeessä ja asiakkaiden huoltohenkilökunnan kouluttamista.

Jos kiinnostuit, voit unohtaa CV:n ja hakemuskirjeiden kirjoittamisen. Riittää, että vastaat yhteen kysymykseen. Otamme sinuun yhteyttä ja tutustutaan lisää – ilman sitoumuksia tai pitkiä hakuprosesseja.

Jätä yhteystietosi

Työnantajalupauksemme

Välitämme työntekijöistämme

Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme reilua palkkaa.

Kasvatamme asiantuntemusta

Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita

Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Opiskelijat

Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

Ajankohtaiset artikkelit

Uudet toimitilat Pirkkalaan

DDC-Tekniikan uudet toimitilat ovat valmistuneet Pirkkalaan osoitteeseen Jasperintie 334 C. Rakennus sijaitsee ohitustien varrella, ja paikalle on helppo tulla sekä Tampereen lähiseuduilta että Helsingistä. Aiempiin,

Lue lisää »