Pidämme jatkuvasti silmät ja korvat auki automaatioalan ammattilaisille. Meillä saat reilun palkan työstäsi, äänesi kuuluviin ja vapauden työskennellä ilman turhaa pomotusta mutta tarvitsemallasi tuella. Työt sisältävät ohjelmointia oman toimiston rauhassa, vierailuja rakennustyömaiden vilskeessä ja asiakkaiden huoltohenkilökunnan kouluttamista.

Jos kiinnostuit, voit unohtaa CV:n ja hakemuskirjeiden kirjoittamisen. Riittää, että vastaat yhteen kysymykseen. Otamme sinuun yhteyttä ja tutustutaan lisää – ilman sitoumuksia tai pitkiä hakuprosesseja.

Jätä yhteystietosi

Rekry
Haluan samalla liittyä DDC-Tekniikan uutiskirjelistalle:
DDC-Tekniikka Oy käyttää sähköpostiosoitettasi yhteydenpitoon kanssasi. Yhteystietojasi ei lähetetä kolmansille osapuolille.

Työnantajalupauksemme

Välitämme työntekijöistämme

Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme reilua palkkaa.

Kasvatamme asiantuntemusta

Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita

Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Opiskelijat

Järjestämme alan opiskelijoille säännöllisesti koulutuksia, joista saat tiedon rekisteröitymällä sähköpostilistallemme. Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

Seuraa meitä:

“Meillä on hyvä eteenpäin katsomisen meininki”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi on RAU-järjestelmien pitkän linjan ammattilainen

Unelmatyössä projektinhoitajana

Rakennusautomaatioala vei Pauliina Rausteen mukanaan