Me DDC-Tekniikalla teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää. Ihan käden käänteessä se ei tapahdu, vaan onnistuminen vaatii meiltä joka päivä sopivan sekoituksen kokemusta, nuorekkuutta sekä kokeilemisen intoa.

Menestyksemme salaisuus on työntekijöiden arvostaminen. Uskomme, että pitämällä työntekijöistämme hyvää huolta saavutamme parhaimmat tulokset niin työmailla kuin toimistollakin.

Jos edellä mainittu osui ja upposi, saatat olla tuleva työkaverimme!

Työnantajalupauksemme

Välitämme työntekijöistämme

Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme asiaankuuluvaa palkkaa.

Kasvatamme asiantuntemusta

Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita

Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Avoimet paikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja. Pidämme kuitenkin jatkuvasti silmät ja korvat auki uusille osaajille. Jos kiinnostuit meistä työnantajana, lähetä CV:si osoitteeseen rekry(at)ddc-tekniikka.fi ja otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.

Opiskelijat

Järjestämme alan opiskelijoille säännöllisesti koulutuksia, joista saat tiedon rekisteröitymällä sähköpostilistallemme. Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

Seuraa meitä somessa:

“Meillä on hyvä eteenpäin katsomisen meininki”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi on RAU-järjestelmien pitkän linjan ammattilainen

DDC-Tekniikalla uusi kehityspäällikkö

ICT-konkari Mikko Vaarala tuo uusia tuulia rakennusautomaatioalalle