Vesijohtoliike Järviset on paloasemaprojektissa mukana aliurakoitsijana vastuualueenaan LVI-työt. DDC-Tekniikalta tilattu järjestelmä ohjaa paloaseman lämmitystä ja ilmanvaihtoa.

– DDC-Tekniikka toimittaa projektissa järjestelmän, joka säätää pumppujen pyörimisnopeuksia sekä lämmitysverkostoon ajettavan veden lämpötilaa, Vesijohtoliike Järvisten toimitusjohtaja Teppo Salo kertoo

– Talotekniikkaan liittyvä kiinteistöautomaatio vaatii omanlaistaan erikoisosaamista, joten DDC:n kaltainen kumppani tulee tarpeeseen. Tällaisissa isoissa projekteissa on tärkeää, että kumppaniin voi luottaa, hän jatkaa.

Takuuvarmasti toimivat järjestelmät

DDC-Tekniikan henkilökuntaa Salo kuvaa työhönsä sitoutuneeksi. Toimijana yritys ei ole iso, mutta huolellisesti suunnitellut järjestelmät takaavat toimivan kiinteistöautomaation.

–  DDC-Tekniikan työntekijöiden ammattitaito on todella korkealla tasolla. Sitoutuminen työn onnistumiseen on kunnossa aina työntekijästä johtajaan asti, Salo toteaa.

– Haasteitahan rakennusprojekteissa riittää, ja DDC-Tekniikalta ongelmanratkaisukykyä löytyy. Asioita ei tehdä vain siten, miten ne on piirretty, vaan he katsovat, että järjestelmät oikeasti toimivat.

Paras mahdollinen lopputulos tilaajalle

Salo kertoo DDC-Tekniikalta löytyvän oikeanlaista joustavuutta, jotta tilaajalle saadaan paras mahdollinen lopputulos. Projektit myös pysyvät sovituissa taloudellisissa raameissa.

– Kun DDC-Tekniikalta ostaa esimerkiksi tällaiseen projektiin kiinteistöautomaation, niin tietää, mitä saa. He osaavat ottaa huomioon niin meidät kuin loppukäyttäjän, ja projektit menevät hienosti maaliin, hän päättää.

Huoleton automaatiourakka

Ideaparkin laajennuksen automatiikka syntyi Meijoun ja DDC-Tekniikan yhteistyönä

Pirkka 7:n vedenkulutusta mitataan reaaliajassa

DDC-Tekniikan toimittamat vesimäärämittarit huolehtivat yli sadan Pirkka 7:n asunnon vedenkulutuksen mittaamisesta