Vesijohtoliike Järviset Oyj on vuonna 1974 perustettu janakkalalainen LVI-alan yritys, joka toimii Kanta-Hämeen alueella. Jo useamman vuoden kestänyt yhteistyö DDC-Tekniikan kanssa saa jatkoa Janakkalan uuden paloaseman rakennusprojektissa vuoden 2017 aikana. Vesijohtoliike Järviset on projektissa aliurakoitsijana vastuualueenaan LVI-työt. DDC-Tekniikalta tilattu järjestelmä ohjaa paloaseman lämmitystä ja ilmanvaihtoa.

– DDC-Tekniikka toimittaa projektissa järjestelmän, joka säätää pumppujen pyörimisnopeuksia sekä lämmitysverkostoon ajettavan veden lämpötilaa, Vesijohtoliike Järvisten toimitusjohtaja Teppo Salo kertoo

– Talotekniikkaan liittyvä kiinteistöautomaatio vaatii omanlaistaan erikoisosaamista, joten DDC:n kaltainen kumppani tulee tarpeeseen. Tällaisissa isoissa projekteissa on tärkeää, että kumppaniin voi luottaa, hän jatkaa.

Takuuvarmasti toimivat järjestelmät

DDC-Tekniikan henkilökuntaa Salo kuvaa työhönsä sitoutuneeksi. Toimijana yritys ei ole iso, mutta huolellisesti suunnitellut järjestelmät takaavat toimivan kiinteistöautomaation.

–  DDC-Tekniikan työntekijöiden ammattitaito on todella korkealla tasolla. Sitoutuminen työn onnistumiseen on kunnossa aina työntekijästä johtajaan asti, Salo toteaa.

– Haasteitahan rakennusprojekteissa riittää, ja DDC-Tekniikalta ongelmanratkaisukykyä löytyy. Asioita ei tehdä vain siten, miten ne on piirretty, vaan he katsovat, että järjestelmät oikeasti toimivat.

Paras mahdollinen lopputulos tilaajalle

Salo kertoo DDC-Tekniikalta löytyvän oikeanlaista joustavuutta, jotta tilaajalle saadaan paras mahdollinen lopputulos. Projektit myös pysyvät sovituissa taloudellisissa raameissa.

– Kun DDC-Tekniikalta ostaa esimerkiksi tällaiseen projektiin kiinteistöautomaation, niin tietää, mitä saa. He osaavat ottaa huomioon niin meidät kuin loppukäyttäjän, ja projektit menevät hienosti maaliin, hän päättää.

Palmia luottaa DDC-Tekniikan ammattitaitoon

DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Palmialle jo parinkymmenen vuoden ajan.

Pirkka 7:n vedenkulutusta mitataan reaaliajassa

DDC-Tekniikan toimittamat vesimäärämittarit huolehtivat yli sadan Pirkka 7:n asunnon vedenkulutuksen mittaamisesta