70
toteutunutta kohdetta
20
vuoden yhteistyö

Palmia (ent. Tekme)  tarjoaa siivous-, kiinteistö- ja ruokapalveluja, työllistäen yhteensä noin 400 ihmistä. DDC-Tekniikan tarjoama rakennusautomaatiojärjestelmä Fidelix on kiinteistöpalvelupuolella käytössä laajalti erilaisissa kohteissa kouluista hoitolaitoksiin. Yhteistyössä erityisen tyytyväisiä on oltu DDC-Tekniikan tarjoamaan laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Fidelixillä hallinnoidaan kiinteistöjen lämmönjakoa, ilmastointia sekä energianseurantaa. DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Palmian edeltäjälle Tekmelle jo parinkymmenen vuoden ajan.

– Tekmellä huoltokohteita on yhteensä kolmisen sataa, joista kuudessakymmenessä on tällä hetkellä käytössä Fidelix-rakennusautomaatiojärjestelmä, Pamian kiinteistöpalvelujen palveluesimies Jarkko Hohenthal kertoo.

– DDC-Tekniikalla on hyvä ja joustava palvelu. Yritys on seitsemällä työntekijällään sen verran pieni organisaatio, ettei toiminnasta tule kankeaa. Asiakaspalvelu pelaa, ja he reagoivat nopeasti esimerkiksi vikatilanteisiin, hän jatkaa.

Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani

Yritykset ovat toisiinsa yhteydessä viikoittain, joten työntekijät ovat tulleet tutuiksi. Hohenthal kertoo DDC-Tekniikan työntekijöiden olevan ammattitaitoisia ja alalta pitkän kokemuksen omaavia. Positiivisten kokemusten myötä yritystä voisi suositella myös eteenpäin.

– DDC-Tekniikalla on töissä mukavia ja asiantuntevia ihmisiä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä nopeaan palveluun sekä työnaikaiseen raportointiin. Joustavuus ja nopeus ovat huippuluokkaa.

– Kyllä voisin suositella DDC-Tekniikkaa, sillä heihin voi toimijana luottaa. Urallani olen ehtinyt työskennellä jonkin verran kiinteistöautomaation ja -hallinnan kanssa, joten tiedän, että aina tulee vikatilanteita, joissa tarvitaan tukea ja ammattitaitoa. Näitä ominaisuuksia DDC-Tekniikalta myös löytyy, Hohenthal toteaa lopuksi.

 

Jaa artikkeli:

Jo yli 300 yhteistä projektia JIS-Automationin kanssa

Menestyksekkään yhteistyön takana on molemminpuolinen luottamus

Huoleton automaatiourakka

Ideaparkin laajennuksen automatiikka syntyi Meijoun ja DDC-Tekniikan yhteistyönä