2008
Yhteistyö aloitettu
302
Yhteistä projektia

DDC-Tekniikan ja vankan aseman saavuttaneen JIS-Automationin yhteistyö alkoi kymmenisen vuotta sitten vuonna 2008. Tuolloin DDC-Tekniikka valmisti vielä alakeskuksensa itse, ja automaatio- ja sähköalan yritys JIS päätyi auttamaan keskusvalmistuksessa suuremman tilauksen yhteydessä.

– Yhteistyön alkuvaiheessa yrityksemme olivat samankokoisia, ja homma oli hyvin avointa ja joustavaa alusta alkaen. Olemme onnistuneet säilyttämään samat toimintatavat tähän päivään asti. Koska DDC on tehnyt alussa kaiken itse, heillä on erityisen vankka tieto ja ymmärrys myös meidän toiminnasta, JIS-Automationin toimitusjohtaja Jouni Isokivi kertoo.

Sittemmin DDC-Tekniikalla päätettiin keskittyä rakennusautomaation ohjelmointiin ja projektinjohtoon, ja alakeskukset alettiin tilata nyt jo miltei sata henkeä työllistävältä JIS:ltä – ja sillä tiellä ollaan edelleen.

DDC-Tekniikan toiminta on kasvanut viime vuosina tasaista tahtia, ja myös alakeskuksia tarvitaan yhä enemmän. Keskusten valmistuksen lisäksi JIS:n ammattilaiset hoitavat asennuksen aliurakointina kaikissa DDC:n suurimmissa projekteissa yhdessä DDC:n oman väen kanssa.

– JIS:n asentajat ovat huipputekijöitä, ja luotamme heidän käsiinsä tärkeimmät kohteemme. Meille JIS on kiistatta yksi tärkeimmistä kumppaneistamme, DDC-Tekniikan toimitusjohtaja Jussi Leinonen kehuu.

 

Kokonaisvaltainen ymmärrys toimialasta

JIS:n Jounin mukaan DDC-Tekniikan selkeä vahvuus verrattuna muihin rakennusautomaatiourakoitsijoihin on yrityskulttuurista kumpuava erinomainen palvelu ja ymmärrys talotekniikasta.

–  Palveluhalukkuus on DDC:llä omaa luokkaansa. He ymmärtävät kokonaisuuden ja asiakkaan tarpeet. Tulevaisuudessa laajennamme ja syvennämme yhteistyötä entisestään kohti suurempia kokonaisuuksia, jolloin myös palvelu asiakkaan päähän paranee vielä entisestään.

DDC-Tekniikka tarjoaa yhä useammin kaapelointia osana automaatiourakkaa. Jounin mukaan tämä selkeyttää ja parantaa projektinvetoa merkittävästi ja tuo asiakkaalle etua niin aikataulullisesti kuin laadullisesti.

– Sama taho, joka on automaation asiantuntija, hoitaa myös kaapeloinnin. Silloin välikädet jäävät pois ja kaapelointi on selkeästi paremmin prioriteettina kuin sähköurakan murto-osana. Olemme saaneet tästä toimintamallista todella hyvää palautetta, Jouni kertoo.

Jaa artikkeli:

Toimiva automaatio vähentää Tamron liiketoiminnan riskejä

DDC automatisoi Tamron Tampereen Lahdesjärvellä sijaitsevan logistiikkakeskuksen, jonka kautta kulkee päivittäin 45 % koko Suomen lääkejakelusta

Palmia luottaa DDC-Tekniikan ammattitaitoon

DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Palmialle jo parinkymmenen vuoden ajan.