DDC-Tekniikka kasvaa tasaista tahtia, ja nyt etsimme joukkoomme projektinhoitajaa Tampereelle. Jos arvostat työtä, jossa näet konkreettisesti käden jälkesi, saat haluamasi määrän vastuuta ja pääset illaksi kotiin, voi tässä olla seuraava työpaikkasi.

Me DDC:llä olemme tehneet rakennusautomaatiota jo kolmen vuosikymmenen ajan. Uskomme, että älykäs kiinteistö pääsee vähemmällä, ja teemme sen eteen töitä joka päivä. Viime aikoina olemme urakoineet mm. Taysilla, Kalaneuvoksella ja Huhtamäellä.

Porukkamme on erinomainen sekoitus ammattitaitoa, nuorekkuutta ja kokeilemisen intoa. Meillä pidetään työntekijöistä aidosti hyvää huolta, ja 28 vuoden ikäisestä firmastamme ei ole vakituisia työntekijöitä lähtenyt kuin eläkkeelle. Lue lisää työnantajalupauksestamme täältä.

 

Projektinhoitajanamme:

  • Pääset tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa.
  • Olet vastuussa erilaisista automaatiourakoista.
  • Työhösi kuuluu niin ohjelmointitöitä toimistossa kuin käyttöönottoja asiakkaan tiloissa.
  • Saat vähintään 3200 € palkkaa, osaamisesta ja kokemuksesta riippuen.

Mitä edellytämme sinulta?

  • Useamman vuoden kokemusta automaatiojärjestelmistä ja projektien toteuttamisesta. Etsimme ammattilaista, jolle rakennusautomaatiojärjestelmien ohjelmointi ja projektien toteuttaminen ovat arkipäivää. Ensisijaisesti etsimme jo alalla työskentelevää henkilöä, mutta jos sinulla on yli 5 vuoden ohjelmointiosaaminen ja palava halu vaihtaa alaa älykkäiden kiinteistöjen pariin, älä epäröi laittaa hakemusta.
  • Aktiivista otetta työntekoon. Sinulla on esimerkkejä onnistuneista ohjelmointiprojekteista ja ihmisiä, jotka suosittelevat sinua mielellään.
  • Positiivista asennetta työhön ja elämään.

 

Hae paikkaa, niin jutellaan lisää!

Lähetä napakka hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@ddc-tekniikka.fi.

Työtehtävä on vakituinen ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Toimitusjohtajamme Jussi antaa mielellään lisätietoja:
Jussi Leinonen
040 7366 720

 

DDC-Tekniikka on rakennusautomaatioalan asiantuntijayritys kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää.

Tarjoamme urakointi-, huolto-, etähallinta- ja suunnittelupalveluita vaativiinkin kohteisiin. Historiamme aikana olemme urakoineet jo lähes 500 kohdetta kouluista ja päiväkodeista teollisuusrakennuksiin, asuintaloihin ja sairaaloihin. Meidät on pitkään tunnettu laadukkaasta tekemisestä sekä palvelualttiudestamme, emmekä tingi tästä tulevaisuudessakaan.

DDC-Tekniikan juuret ovat Tampereella, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella.

“Meillä on hyvä eteenpäin katsomisen meininki”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi on RAU-järjestelmien pitkän linjan ammattilainen

Jari Mäenpäällä tuli 20 vuotta täyteen DDC:llä

Työmaita pitkään kiertänyt ammattilainen on nähnyt alan muutoksen