Parhaat automaatiojärjestelmät

Millaisia erilaisia rakennusautomaatiojärjestelmiä on olemassa?

Fidelix

On alun perin kotimainen järjestelmä, joka soveltuu parhaiten pieniin ja keskikokoisiin kohteisiin. DDC-Tekniikka on urakoinut ja huoltanut yhteensä yli 200 Fidelix-kohdetta. DDC:n omien kokemusten mukaan Fidelix on huoltomiesten suosikki.

Schneider

On kansainvälinen ja tunnettu järjestelmätoimittaja. Schneiderin uusin Ecostruxure-tuoteperhe soveltuu erityisesti isoihin kiinteistökokonaisuuksiin ja on erinomainen integrointialusta myös kiinteistön muille järjestelmille. DDC-Tekniikka on Schneiderin virallinen EcoExpert-kumppani.

Siemens

On toinen kansainvälinen jättiläinen, jonka rakennusautomaatiojärjestelmällä on pitkä historia Suomessa – laitteita löytyy lähes joka kylästä. Siemens on monien suuryritysten valinta kiinteistöjen automaatiojärjestelmäksi.

Ouman

On löytänyt selkeästi oman sektorinsa taloyhtiöistä ja pienistä kohteista, ja lähes jokainen huoltomies onkin nähnyt Oumanin säätimen. Kyseessä on kotimainen yritys, joka on suunnannut myös Itämeren alueen muihin maihin. Yrityksen erikoisuus kilpailijoihinsa verrattuna on laitteiden myyminen myös suoraan kuluttajille.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Ajankohtaiset artikkelit

DDC-Tekniikalle myönnettiin TT-sertifikaatti

Talotekniikka-alan yrityksille suunnattu TT-sertifikaatti on myönnetty ensimmäistä kertaa rakennusautomaatiourakointiin keskittyvälle yritykselle. Sertifikaatin saa yli 50 prosentin kasvua tekevä tamperelaisyritys DDC-Tekniikka Oy. ”TT-sertifikaatin avulla pienelläkin urakoitsijalla

Lue lisää »