DDC-Tekniikan järjestelmät:

Schneider-Electricin Smartstruxure

Olemme Schneider-Electricin sertifioitu partneri. Toteutamme Smartstruxurella projekteja mm. sairaala- ja elintarviketuotantoympäristöihin.

Fidelix

Fidelix sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olemme historiamme aikana urakoineet yli 200 Fidelix-kohdetta, joten hommat hoituu porukaltamme taatusti käden käänteessä.

Rakennusautomaatiojärjestelmät eroavat toisistaan jonkin verran. Kun kiinteistön automatiikka suunnitellaan kunkin järjestelmän vahvuuksia hyödyntäen, ratkaisut ovat kustannustehokkaampia ja hyödyntävät sen hetken parhaimpia teknologioita.

Me DDC-Tekniikalla etsimme asiakkaalle aidosti parhaat rakennusautomaatioratkaisut ja -järjestelmät, timanttinen palveluasenne ja helppo tavoitettavuus edellä.

Perusteellisen suunnittelun lisäksi väkemme hoitaa rakennusautomaatiojärjestelmien asennuksen, käyttöönoton ja huollon.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Toimiva automaatio vähentää Tamron liiketoiminnan riskejä

DDC-Tekniikan Tamrolle tarjoamat palvelut sisältävät ylläpidollisia palveluja sekä kehitystyöhankkeita rakennusautomaatioon liittyen. Lääkkeiden jakelussa tilanteen tasalla pysyminen on erityisen tärkeää.

Palmia luottaa DDC-Tekniikan ammattitaitoon

DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Palmialle jo parinkymmenen vuoden ajan.