Rakennusautomaatiojärjestelmät eroavat toisistaan jonkin verran. Kun kiinteistön automatiikka suunnitellaan kunkin järjestelmän vahvuuksia hyödyntäen, ratkaisut ovat kustannustehokkaampia ja hyödyntävät sen hetken parhaimpia teknologioita.

Me DDC-Tekniikalla etsimme asiakkaalle aidosti parhaat rakennusautomaatioratkaisut ja -järjestelmät, timanttinen palveluasenne ja helppo tavoitettavuus edellä.

Perusteellisen suunnittelun lisäksi väkemme hoitaa rakennusautomaatiojärjestelmien asennuksen, käyttöönoton ja huollon. Lähetä tarjouspyyntö ja jutellaan lisää!

DDC-Tekniikan järjestelmät:

Schneider-Electricin Smartstruxure

Olemme Schneider-Electricin sertifioitu partneri. Toteutamme Smartstruxurella projekteja mm. sairaala- ja elintarviketuotantoympäristöihin.

Fidelix

Fidelix sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olemme historiamme aikana urakoineet yli 200 Fidelix-kohdetta, joten hommat hoituu porukaltamme taatusti käden käänteessä.

Tutustu myös muihin palveluihimme!

Toimiva automaatio vähentää Tamron liiketoiminnan riskejä

DDC-Tekniikan Tamrolle tarjoamat palvelut sisältävät ylläpidollisia palveluja sekä kehitystyöhankkeita rakennusautomaatioon liittyen. Lääkkeiden jakelussa tilanteen tasalla pysyminen on erityisen tärkeää.

Tekme Oy luottaa DDC-Tekniikan ammattitaitoon

DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Tekmelle jo parinkymmenen vuoden ajan.