Rakennusautomaation asiantuntija

Urakointi, suunnittelu, huoltopalvelut ja etähallinta – DDC-Tekniikalta saat kaikki tarvittavat rakennusautomaatiopalvelut saman katon alta

Älykäs kiinteistö pääsee vähemmällä

Tällä hetkellä lähes jokaiseen omakotitaloa isompaan rakennukseen asennetaan rakennusautomaatiojärjestelmä. Me DDC-Tekniikalla haluamme tehdä automaatiokokonaisuuden hankinnasta asiakkaallemme mahdollisimman helppoa sekä vaivatonta. Asiakkaan palveleminen henkilökohtaisesti, joustavasti ja sähäkästi on paras kilpailutekijämme. Huolehdimme, että järjestelmät toimivat koko elinkaaren ajan ja että asiakkaan ongelmat ja murheet tulevat hoidetuksi. Me luomme kiinteistöösi viihtyisän käyttäjäkokemuksen!

Urakointi

Vahvuutemme on vankka kokemus. Urakoimme Siemensin, Fidelixin ja Schneiderin järjestelmillä.

Suunnittelu

Teemme kiinteistöihin myös rakennusautomaatiosuunnitelmia. Tiedon kulku ja toiminta helpottuvat, kun koko projektin hoitaa yksi osapuoli.

Etähallinta

Etähallintapalvelumme D-Centren avulla kiinteistön toimintojen ja huoltotarpeiden seuraaminen on nykyaikaista ja helppoa.

Huolto

Meidät tavoittaa helposti yhdestä puhelinnumerosta, ja ammattitaitoiset työntekijämme ottavat asian työn alle seuraavan työpäivän aikana ilmoituksesta.

DDC-Tekniikan käyttämät rakennusautomaatiojärjestelmät:

Schneider-Electricin Ecotstruxure

Olemme Schneider-Electricin sertifioitu partneri. Toteutamme Ecostruxurella projekteja mm. sairaala- ja elintarviketuotantoympäristöihin.

Siemens Desigo

Olemme Siemensin Gold-tason kumppani. Siemensin Desigo-järjestelmällä kykenemme toteuttamaan vaativimmatkin kohteet ja hyödyntämään esimerkiksi virtuaalivoimalaitospalveluita.

Fidelix

Fidelix sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olemme historiamme aikana urakoineet yli 200 Fidelix-kohdetta.

Kiinnostuitko urakointiosaamisestamme?

Teemme tarvittaessa myös korjauksia ja muutoksia Computecin vanhoihin järjestelmiin sekä Caverionin Pyramid-järjestelmään.

Tarjouslaskuri

Tarjouslaskuri
HUOM!

  • Huomioithan, että saamasi sähköposti on vain hinta-arvio. Tulemme ottamaan
    tarjouspyynnön jälkeen sinuun yhteyttä ja tarkentamaan tarjoustamme.

Ajankohtaiset artikkelit