Rakennusautomaatiota ammattitaidolla

Tällä hetkellä lähes jokaiseen omakotitaloa isompaan rakennukseen asennetaan rakennusautomaatiojärjestelmä. Me DDC-Tekniikalla haluamme tehdä rakennusautomaatiojärjestelmän hankinnasta asiakkaallemme mahdollisimman helppoa sekä vaivatonta. Asiakkaan palveleminen henkilökohtaisesti, joustavasti ja sähäkästi on paras kilpailutekijämme. Huolehdimme, että järjestelmät toimivat koko elinkaaren ajan ja että asiakkaan ongelmat ja murheet tulevat hoidetuksi. Me luomme kiinteistöösi viihtyisän käyttäjäkokemuksen!

Rakennusautomaation elinkari lähtee liikkeelle asennuksesta

Asennus

Asennamme pääsääntöisesti laitteet itse, ja kaikilla työntekijöillämme pysyvät tarvittaessa työkalut käsissä. Isommissa kohteissa asennuksen tekee JIS-Automation.

Rakennusautomaation asennuksen jälkeen tulee käyttöönotto

Käyttöönotto

Toimitamme järjestelmät asiakkaalle aina testattuina ja käyttöönotettuina. Yli 350 tehtyä urakkaa takaavat käyttöönoton sujuvuuden.

DDC-tekniikka kouluttaa rakennusautomaation käytössä

Koulutus

Hyväkin automaatiojärjestelmä vaatii aina käyttäjien perehdyttämisen. Koulutamme käyttäjät ja tarvittaessa järjestämme lisäkoulutusta.

DDC-tekniikka huoltaa laitteet säännöllisesti, jotta automaatio toimii saumattomasti

Huolto

Meidät tavoittaa helposti yhdestä puhelinnumerosta, ja ammattitaitoiset työntekijämme ottavat asian työn alle seuraavan työpäivän aikana ilmoituksesta.

DDC-tekniikka suunnittelee rakennuksen tarpeisiin sopiva automaatiojärjestelmän

Suunnittelu

Teemme tarvittaessa kiinteistöihin myös rakennusautomatiikkasuunnitelmat. Tiedon kulku ja toiminta helpottuvat, kun koko projektin hoitaa yksi osapuoli.

DDC vastaa kokemuksella laajemmistakin rakennusautomaatiourakoista

Urakointi

Vahvuutemme on vankka kokemus. Urakoimme Fidelixillä, Schneiderin Smartstruxurella sekä Computecin Pyramid/UIO -järjestelmällä.

DDC-Tekniikan järjestelmät:

Schneider-Electricin Smartstruxure

Olemme siirtyneet hiljattain Schneider-Electricin partneriksi. Urakoimme Schneiderilla keskikokoisia ja suuria kohteita.

Smartstruxure on täysin BACNET-sertifioitu, joten emme kieltäydy enää BACNET-kohteistakaan.

Fidelix

Fidelix sopii kiinteistöön kuin kiinteistöön. Olemme historiamme aikana urakoineet yli 200 Fidelix-kohdetta, joten siinä ei enää kauaa porukaltamme nokka tuhise.

Teemme tarvittaessa myös korjauksia ja muutoksia Computecin vanhoihin järjestelmiin sekä Caverionin Pyramid-järjestelmään.

Tarjouslaskuri

 

Tarjouslaskuri
HUOM!

  • Huomioithan, että saamasi sähköposti on vain hinta-arvio. Tulemme ottamaan
    tarjouspyynnön jälkeen sinuun yhteyttä ja tarkentamaan tarjoustamme.

Toimiva automaatio vähentää Tamron liiketoiminnan riskejä

DDC-Tekniikan Tamrolle tarjoamat palvelut sisältävät ylläpidollisia palveluja sekä kehitystyöhankkeita rakennusautomaatioon liittyen. Lääkkeiden jakelussa tilanteen tasalla pysyminen on erityisen tärkeää.

Palmia luottaa DDC-Tekniikan ammattitaitoon

DDC-Tekniikka on toimittanut kiinteistönvalvontajärjestelmiä Hämeenlinnan kaupungille ja Palmialle jo parinkymmenen vuoden ajan.