Oppaat

Teemme rakennusautomaation ostamisesta mahdollisimman helppoa

Oppaat rakennusautomaation maailmaan

Mitä rakennusautomaatio on? Miten rakennusautomaatiota kilpailutetaan ja ostetaan?

Haluamme auttaa asiakkaita, rakennuttajia, rakentajia, urakoiden kilpailuttajia, opiskelijoita ja kaikkia muita aiheesta kiinnostuneita perehtymään lisää rakennusautomaation maailmaan. 

Ensimmäiset oppaamme sisältävät tietoa rakennusautomaation tilaamisesta sekä perustietoa rakennusautomaatiosta. Tutustu ja tilaa itsellesi sopiva opas – tai vaikka molemmat!

Automaatiourakan tilaaminen – Ostajan opas

Tarvitsetko tukea ja ajatuksia rakennusautomaation tilaamiseen?

Tässä oppaassa on konkreettisia vinkkejä muun muassa rakennusautomaation kilpailutukseen ja tarjousten vertailemiseen sekä urakoitsijan valintaan. Lisäksi kerromme, mitä vaiheita rakennusautomaatiossa työmaalla on.

Rakennusautomaatio on viimeisiä työmaalla tehtäviä töitä, mutta sen rooli lopputuloksessa on suuri – etenkin rakennuksen käyttäjän kannalta. Siksi myös rakennusautomaation tilaamiseen kannattaa kiinnittää huomiota, jotta kiinteistöön saadaan mahdollisimman hyvä käyttäjäkokemus.

Rakennusautomaation ABC – Aloittelijan opas

Oletko kiinnostunut rakennusautomaatioalasta tai ryhtymässä työskentelemään RAU:n parissa?

Tämä on sopiva opas, kun tarvitset tiiviin ja selkeän perustietopaketin rakennusautomaation maailmasta.

Kokosimme oppaaseen vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin: mitä rakennusautomaatio on, mitkä ovat sen hyötyjä ja millaiselta näyttää alan tulevaisuus.

Palvelumme

Urakointi

Vahvuutemme on vankka kokemus. Urakoimme Siemensin, Fidelixin ja Schneiderin järjestelmillä.

Suunnittelu

Teemme kiinteistöihin myös rakennusautomaatiosuunnitelmia. Tiedon kulku ja toiminta helpottuvat, kun koko projektin hoitaa yksi osapuoli.

Etähallinta

Etähallintapalvelumme D-Centren avulla kiinteistön toimintojen ja huoltotarpeiden seuraaminen on nykyaikaista ja helppoa.

Huolto

Meidät tavoittaa helposti yhdestä puhelinnumerosta, ja ammattitaitoiset työntekijämme ottavat asian työn alle seuraavan työpäivän aikana ilmoituksesta.

Ajankohtaiset artikkelit