Älykäs kiinteistö syntyy ihmisten käsissä

Me DDC-Tekniikalla teemme kiinteistöistä älykkäitä, jotta niissä on viihtyisää, turvallista ja energiatehokasta elää. Ihan käden käänteessä se ei tapahdu, vaan onnistuminen vaatii meiltä joka päivä sopivan sekoituksen kokemusta, nuorekkuutta sekä kokeilemisen intoa.

Menestyksemme salaisuus on työntekijöiden arvostaminen. Uskomme, että pitämällä työntekijöistämme hyvää huolta saavutamme parhaimmat tulokset niin työmailla kuin toimistollakin.

Jos edellä mainittu osui ja upposi, saatat olla tuleva työkaverimme!

 

Tiesitkö, että 28 vuoden ikäisestä firmastamme ei ole vakituisia työntekijöitä lähtenyt kuin eläkkeelle?

Työnantajalupauksemme

 

Välitämme työntekijöistämme. Jokaista kuunnellaan ja hierarkia on matala. Työ ja vapaa-aika on selvästi erotettu, ja kaikki pääsevät illaksi kotiin. Maksamme asiaankuuluvaa palkkaa.

 

Kasvatamme asiantuntemusta. Työntekijämme pääsevät tekemään kiinteistöistä älykkäämpiä ja rakentamisesta sujuvampaa. Autamme löytämään itselle sopivimmat työtehtävät. Koulutamme uudet tulokkaat kunnolla.

 

Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita. Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys, jolla on selkeä visio tulevasta. Panostamme siihen, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja asiakkaamme haluavat tehdä kanssamme jatkossakin töitä.

Välitämme työntekijöistämme.
Kasvatamme asiantuntemusta.
Luomme pitkiä työ- ja asiakassuhteita.

Tule osaksi mukavaa porukkaamme!

Pidämme jatkuvasti silmät ja korvat auki uusille osaajille. Sovit joukkoomme, jos sinulla on kokemusta ja tuloksia rakennusautomaatiosta ja/tai ohjelmoinnista sekä positiivinen asenne työn tekoon ja elämään.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja auki.

Ota silti rohkeasti yhteyttä, jos työ DDC:llä kiinnostaa. Kerro avoimessa hakemuksessa lyhyesti, miksi sopisit meille töihin ja lähetä hakemus CV:n kanssa osoitteeseen rekry@ddc-tekniikka.fi.

Opiskelijat

Järjestämme alan opiskelijoille säännöllisesti koulutuksia, joista saat tiedon rekisteröitymällä sähköpostilistallemme. Valitettavasti emme tällä hetkellä pysty tarjoamaan opinnäytetyöpaikkoja.

“Meillä on hyvä eteenpäin katsomisen meininki”

Projektinhoitaja Ville Salmijärvi on RAU-järjestelmien pitkän linjan ammattilainen

DDC-Tekniikalla uusi kehityspäällikkö

ICT-konkari Mikko Vaarala tuo uusia tuulia rakennusautomaatioalalle