DDC ja Siemens aloittavat yhteistyön

Jatkossa DDC-Tekniikka urakoi kolmella eri automaatiojärjestelmällä

Siemens on maailmanlaajuisesti tunnettu kiinteistönhallinnan ja rakennusautomaatiojärjestelmien tuottaja ja kehittäjä. DDC-Tekniikan 30 vuoden kokemus rakennusautomaatioalalta vakuutti Siemensin, ja toimivaa yhteistyömallia ryhdyttiin luomaan vuoden 2022 alussa. Nyt palikat on saatu kohdilleen. 

– Yhteistyö syntyi Siemensin aloitteesta ja ratkaisu on jo lyhyessä ajassa osoittautunut erittäin toimivaksi, sanoo DDC-Tekniikan toimitusjohtaja Jussi Leinonen. 

– Käytännössä muutos tarkoittaa sitä, että DDC:n valikoima laajenee ja teemme rakennusautomaatiourakointia jatkossa kolmella eri laitemerkillä: Siemensillä, Schneider-Electricillä ja Fidelixillä. 

Uusia osaajia ja laajempaa palvelua

Yhteistyön myötä DDC-Tekniikan tiimi kasvaa. Aiemmin Siemensin Tampereen myyntipäällikkönä työskennellyt Tero Kuivanen on siirtynyt myyntipäälliköksi DDC:n tiimiin ja ryhtynyt rakentamaan yrityksen Siemens-osaamista.

DDC:llä muutos on otettu vastaan odottavin mielin. Kehityspäällikkö Mikko Vaarala ottaa parhaillaan Siemensin Desigo-automaatiojärjestelmää haltuun. 

– Kolmannen RAU-järjestelmän haltuunotto on iso mutta mielenkiintoinen haaste. Asiakkaille yhteistyö tarkoittaa yhä laajempaa ja joustavampaa palvelua. Löydämme sopivat RAU-ratkaisut mihin tahansa kohteeseen, iloitsee Vaarala. 

Lisätietoja:
Jussi Leinonen
Toimitusjohtaja
DDC-Tekniikka
040 736 6720

Kuvassa Mikko Vaarala (vas.) ja Tero Kuivanen.

Kiinnostunut rakennusautomaation hankinnasta? Tilaa maksuton Ostajan opas!

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter

Ajankohtaiset artikkelit