Fidelix

Fidelix on alun perin suomalainen menestystarina, joka nousi partnereidensa ja innovatiivisen tuotteensa avulla alan kärkeen. Fidelix on erinomainen järjestelmä niin pieniin kerrostaloihin kuin suuriin ja monimutkaisiin kiinteistöihin. Fidelix urakoi partnereidensa kautta ja yhä enenevissä määrin itse. DDC-Tekniikka on urakoinut ja huoltanut yhteensä yli 200 Fidelix-kohdetta.

 

Siemens

Siemens on toinen kansainvälinen jättiläinen, jonka rakennusautomaatiojärjestelmällä on pitkä historia Suomessa – laitteita löytyy lähes joka kylästä. Vuonna 2017 Siemensillä on kaksi mammuttimaista automaatiourakkaa: Ratinan kauppakeskus ja Kauppakeskus Redi. Siemens urakoi itse ja partnereidensa kautta.

 

Computec

Computec on 1990- ja 2000-luvun menestyjä, jonka Caverion (entinen YIT-Kiinteistötekniikka) osti vuonna 2008. Computec on kehittänyt ja kehittää edelleen monia eri järjestelmiä, joita käytetään ja urakoidaan ympäri Suomea. DDC-Tekniikka urakoi tällä hetkellä käyttäen Pyramid-järjestelmää.

 

Ouman

Ouman on löytänyt selkeästi oman sektorinsa taloyhtiöistä ja pienistä kohteista, ja lähes jokainen huoltomies onkin nähnyt Oumanin säätimen. Kyseessä on kotimainen yritys, joka on suunnannut myös Itämeren alueen muihin maihin. Yrityksen erikoisuus kilpailijoihinsa verrattuna on laitteiden myyminen myös suoraan kuluttajille.

 

Kiinnostuitko? Jussi kertoo mielellään lisää! 
040-7366720 tai jussi.leinonen@ddc-tekniikka.fi

Jaa artikkeli:

Uudet toimitilat Pirkkalaan

DDC-Tekniikan uusi toimisto valmistui ohitustien varteen

Vinkit automaatiourakoitsijan valintaan

Mitä pitää ottaa huomioon valitessa rakennusautomaatiourakoitsijaa työmaalle?