DDC-Tekniikka on tamperelainen rakennusautomaatioyritys vankalla neljännesvuosisadan kokemuksella. Alusta alkaen yrityksemme kivijalka on ollut sitoutunut ja palvelualtis henkilöstö.

Älykäs kiinteistö pääsee vähemmällä. Siksi etsimme asiakkaalle aidosti parhaat ratkaisut ja järjestelmät, timanttinen palveluasenne ja helppo tavoitettavuus edellä. Katsomme tulevaisuuteen luottavasti ja uteliaina: haluamme olla paras mahdollinen kumppani ja tuoda uusia ratkaisuja kiinteistöjen automatiikkaan.

 

 

DDC-Tekniikka

1991

Firma perustettiin

Nykyinen hallituksen puheenjohtaja ja suurin omistaja Tapani Leinonen perusti rakennusautomaatioalan yrityksen DDC-Tekniikan. Aikaisemman työuransa Tapani oli tehnyt muun muassa Honeywellillä ja Consensiolla.

1994

Ensimmäiset suuret urakat

Aloitimme Etelä-Suomen lennonvarmistuskeskuksen sekä Pirkkalan lentoaseman rakennusautomaatiourakat.

1995

Anne aloitti hommat

Ensimmäisenä työntekijänä taloon tuli yksi nykyisistä omistajista, Anne Liukkonen. Anne tunnetaan Tampereella ja Hämeenlinnassa automaatioalan kovimpana työntekijänä, joka löytää ratkaisun kinkkisimpiinkin ongelmiin.

2000

Tasaista kasvua

2000-luvun alussa DDC-Tekniikka kasvoi viisihenkiseksi ja hyvin rullaavaksi yritykseksi. Urakoita ja huoltotöitä tehtiin laidasta laitaan, niin isoja toimistokiinteistöjä kuin pieniä kerrostalojakin.

2017

Sukupolven vaihdos

Tapsan poika, Jussi Leinonen aloitti yrityksen toimitusjohtajana. Jussi on vuodesta 2011 lähtien ollut yrityksen toiminnassa mukana, aluksi asentajana ja myöhemmin myynti- ja kehityshommissa. Samana vuonna DDC-Tekniikka vaihtoi myös nimensä nykyiseen alkuperäisestä Tampereen DDC-Tekniikasta.

Oletko tuleva projektinhoitajamme?

Vuosi 2018 on ollut onnistunut ja työntäyteinen. Etsimme nyt jo kahdeksatta työntekijäämme.

Jo yli 300 yhteistä projektia JIS-Automationin kanssa

Menestyksekkään yhteistyön takana on molemminpuolinen luottamus.