DDC-Tekniikan perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja Tapani Leinonen siirtyy sivuun yrityksen vetovastuusta 1.8.2017. Kuria Hatanpään uudella toimistolla tulee kuitenkin pitämään myöskin Herra Leinonen, kun Tapsan poika, Jussi Leinonen, astuu toimitusjohtajan saappaisiin.

26-vuotias Jussi on vuodesta 2011 lähtien ollut yrityksen toiminnassa mukana opiskeluiden ohessa: aluksi asentajana, mutta viime aikoina enemmän toimistossa myynti- ja kehitystehtävissä. Hän aikoo tuoda DDC-Tekniikan toimintaan rohkeutta sekä panostaa enemmän myyntiin ja markkinointiin.

”DDC-Tekniikka tunnetaan luotettavuudesta, jäätävästä asiantuntijuudesta sekä palvelunopeudesta. Haluan, että korostamme näitä vahvuuksia entisestään ja tuomme niitä myös viestinnässämme rohkeasti esiin”, toteaa Jussi kesälaitumilta viikko ennen virkaanastujaisia. Jussi sanoo myös DDC-Tekniikan havittelevan kasvua ja laajempaa tunnettuvuutta alan yritysten joukossa.

Tapsa ei siirry kokonaan pois DDC-Tekniikan toiminnasta, vaan jatkaa hallituksen puheenjohtajana sekä toimiston sekatyömiehenä.

 

DDC-Tekniikalla uusi kehityspäällikkö

ICT-konkari Mikko Vaarala tuo uusia tuulia rakennusautomaatioalalle

DDC-Tekniikka uusi Tuomelan koulun automatiikan

DDC-Tekniikka toteutti peruskorjauksen yhteydessä yhden vuoden 2016 suurimmista urakoistaan.